مرکز کنترل اعلام حریق DZ-DEZLII 16 se-52688 برند دزلی


تماس بگیرید

برای دریافت قیمت تماس بگیرید یا شماره موبایل خود را وارد کنید

محصولات مشابه

مرکز کنترل اعلام حریق مدل DZ-DEZLII 16 se-52688 از برند دزلی DEZLI از جمله باکیفیت ترین و مرغوب ترین مراکز کنترل اطفاء حریق موجود در بازار است که باعث افزایش ایمنی ساختمان ها و مراکز شود. این مرکز کنترل دزلی از بهترین و باکیفیت ترین متریال و مواد اولیه ساخته شده و از همین رو دارای طول عمر بسیار بالایی است و می تواند در برابر فشار، ضربه و حرارت مقاومت بالایی از خود نشان دهد.

اعلام حریق دزلی

یکی از مطرح ترین و پرفروش ترین انواع پنل اعلام حریق، اعلام حریق دزلی است که با ویژگی ها و قابلیت های منحصر به فرد خود، می تواند در سریع ترین زمان ممکن عامل حریق را شناسایی کرده و از بروز خسارات جانی و مالی تا حد زیادی جلوگیری به عمل آورد. از مهم ترین ویژگی های اعلام حریق دزلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در ساخت این مرکز کنترل از باکیفیت ترین و استانداردترین تجهیزات و قطعات استفاده شده است. از این رو دستگاه در زمان آتش سوزی دچار مشکل و آسیب نمی شود.

پنل اعلام حریق دزلی در برابر هرگونه ضربه، فشار و حتی افزایش حرارت و دمای محیط بیشترین مقاومت را دارد. بنابراین با خرید این نوع پنل مرکزی می توانید از طول عمر بالای آن اطمینان داشته باشید.

این پنل مرکزی، نظارت بسیاری دقیقی بر روی تمامی دستگاه های اعلام حریق داشته و هر کدام را در منطقه و زون مخصوص به آن تحت کنترل می گیرد.

پنل اعلام حریق دزلی قابلیت خاموش کردن و غیرفعال شدن دارد. بنابراین شما می توانید در صورت نیاز به سرویس دهی یا تعمیر، دستگاه را خاموش کنید.

امکان تست و ارزیابی عملکرد سیستم به صورت دوره ای وجود دارد.

اعلام حریق دزلی از نظر تعداد زون به گروه های مختلفی تقسیم می شود که هر کدام از انواع آن، فناوری خاص خود را دارند. از آن جمله می توان به اعلام حریق دزلی 2 زون، 4 زون، 6 زون، 8 زون، 10 زون، 12 زون، 14 زون و 16 زون اشاره کرد.

پنل اعلام حریق چیست؟

یکی از شگفتی های تکنولوژی که سیستم های اعلام حریق را با تحول بزرگی روبرو کرده است، طراحی و تولید تخصصی مرکز کنترل یا پنل اعلام حریق است که فرایند شناسایی و تشخیص حریق را بسیار سریع و راحت کرده است. پنل اعلام حریق را می توان هسته و مرکز اصلی سیستم های اعلام حریق معرفی کرد که تمامی تجهیزات شناسایی حریق از جمله دتکتورها را تحت کنترل خود دارد.

بسیاری از ساختمان ها و مراکز مسکونی، تجاری و اداری بزرگ برای جلوگیری از بروز خسارات حریق، به پنل اعلام حریق مجهز هستند. پنلی که تمامی دتکتورهای حریق را به آن متصل می کنند. اصلی ترین وظیفه پنل اعلام حریق، تشخیص عامل آتش سوزی و اعلام خطر به ساکنین ساختمان است. این دستگاه با تامین برق موردنیاز برای دتکتورها، آن ها را همیشه فعال و آماده به کار نگه می دارد. پنل اعلام حریق از نظر طراحی و مکانیزم عمل به دو گروه اصلی تقسیم می شود که عبارتند از:

پنل های اعلام حریق متعارف

پنل های اعلام حریق آدرس پذیر

هر کدام از این پنل های اعلام حریق روش کار مخصوص به خود را دارند و به شیوه ای منحصر به فرد عامل حریق را تشخیص داده و افراد را از خطر آگاه می سازند. پنل اعلام حریق با مدل ها و برندهای مختلفی به بازار عرضه می شود. از این رو شما می بایست در زمان خرید حتما به مدل و برند محصول دقت داشته باشید. سعی کنید محصولی را انتخاب کنید که از برندهای شناخته شده و معتبر باشد. به این شکل دستگاه بهترین عملکرد ممکن را در زمان حریق از خود نشان خواهد داد.

ویژگی های مرکز کنترل دزلی

مرکز کنترل اعلام حریق مدل DZ-DEZLII 16 se-52688 دزلی می تواند باعث اطلاع از نحوه عملکرد دستگاه های موجود در سیستم اطفاء حریق شده و هر کدام از آن ها را در زون های خودشان، زیر نظر قرار داد. همچنین به کمک این مرکز قابلیت خاموش کردن این دستگاه جهت تعمیر و یا تست و نظارت بر روی آن ها، وجود دارد. امروزه این مرکز بسته به تعداد زون های مورد نظر، به دسته بندی های مختلفی تقسیم شده است:

مرکز کنترل 2 زون

این مرکز کنترل دارای 2 زون مشخص بوده و می تواند حداکثر 32 قطعه را در هر زون تنظیم کند. همچنین مرکز کنترل 2 زون دزلی دارای 2 رله قابل برنامه ریزی بوده و دارای ابعاد 120×258×370 میلیمتری است. ظرفیت باتری این مرکز کنترل 7.5 آمپر بوده و دارای IP40 است.

مرکز کنترل 4 زون

مرکز کمترل 4 زون دزلی قابلیت تنطیم 32 قطعه در هر زون را در اختیار شما قرار می دهد. این مرکز کنترل دارای باتری 7.5 آمپری بوده و ابعاد 120×285×370 میلی متری دارد. جنس بدنه آن از پلاستیک مقاوم بوده و قابلیت خروجی رله به ازای هر زون را در اختیار کاربر قرار می دهد.

مرکز کنترل 6 زون

نوع دیگری از مرکز کنترل اعلام حریق مدل DZ-DEZLII 16 se-52688 مدل 6 زون آن بوده که می تواند 32 قطعه در هر زون را به کار ببرد. این مرکز کنترل نیز دارای 2 رله با قابلیت برنامه ریزی بوده و می تواند به خوبی کنترل قطعات را در اختیار افراد قرار دهد.

مرکز کنترل 8 زون

مرکز کنترل 8 زون نیز به مانند سایر مراکر کنترل دزلی قابلیت نصب 32 قطعه در هر زون را به کاربر می دهد.جنس پلاستیک مقاوم بدنه آن موجب می شود تا در برابر هرگونه فشار، ضربه و یا حرارت مقاوم بوده و طول عمر بالایی داشته باشد.

مرکز کنترل 10 زون

این مرکز کنترل دزلی دارای 2 رله قابل برنامه ریزی بوده و یک کلید دسترسی به ACCESS LEVEL دارد. همچنین دارای باتری با ظرفیت 7.5 آمپری بوده که چراغ های قرار داده شده بر روی مرکز کنترل را جهت مشخص کردن وضعیت های قطعات، روشن می کند.

مرکز کنترل 12 زون

یکی دیگر از مراکز کنترل دزلی، مرکز کنترل 12 زون آن است که به ازای هر زون، امکان نصب 32 قطعه مختلف وجود دارد. به کمک این مرکز کنترل می توان از آخرین وضعیت قطعات در سیستم اطفا حریق مطلع شد و هر کدام از آن ها را تست، بررسی و بازرسی نمود.

مرکز کنترل 14 زون

از جمله مراکز کنترل بزرگ ذزلی به شما می رود که در ساختمان های وسیع کاربرد بالایی پیدا خواهد کرد. این مرکز کنترل دارای استانداردهای روز دنیا بوده و می تواند به صورت دقیق بر روی نحوه عملکرد قطعات مختلف موجود در زون ها، نظارت کند.

مرکز کنترل 16 زون

بزرگترین مرکز کنترل اعلام حریق مدل DZ-DEZLII 16 se-52688، مرکز کنترل 16 زون آن است که به کاربر اجازه می دهد تا بر روی زون ها نظارت کرده و در صورت نیاز آن ها را فعال و یا غیر فعال کند.

تابلو اعلام حریق

نام دیگر پنل اعلام حریق، تابلوی اعلام حریق است که شما می توانید در بازار مدل های مختلفی از آن را مشاهده کنید. تابلوی اعلام حریق از بخش ها و اجزای مختلفی تشکیل شده است و در واقع به عنوان پل ارتباطی میان سیستم های تشخیص دهنده حریق و سیستم های هشدار حریق شناخته می شود. اما بیایید با اجزای این دستگاه آشنا شویم:

رابط (اینترفیس): این بخش شامل یک سری کلید مخصوص است که به کاربران این امکان را می دهد تا دستورالعمل های لازم را به سیستم بدهند.

باتری: یکی از ویژگی های جالب توجه تابلو اعلام حریق این است که می تواند به کمک باتری خود که یک منبع تغذیه موقتی است، در زمان قطع بودن برق نیز فعال بوده و کار کند.

لوپ های SLC (مدار خط سیگنالینگ): در تابلوهای اعلام حریق آدرس پذیر معمولا برای برقراری ارتباط میان دستگاه های هشدار ورودی و خروجی، از لوپ های SLC استفاده می شود.

مدارهای هشداردهنده: تمامی تجهیزات اعلام حریق چه تجهیزات هشدار صوتی و چه تجهیزات هشدار بصری برای انتقال پیام خود نیاز به مدارهایی دارند. این مدارها، همان مدارهای هشداردهنده هستند.

رله ها: رله ها وظیفه برقراری ارتباط میان تمامی بخش های پنل اعلام حریق را برعهده دارند. از رله، هم می توان برای متصل کردن تجهیزات اعلام حریق به یکدیگر استفاده کرد و هم می توان آن را برای اتصال پنل اعلام حریق با دیگر سیستم های ساختمان مورد استفاده قرار داد.

محافظ جریان: این قطعه وظیفه محافظت از پنل را در برابر نوسانات و نویزهای الکتریکی و همچنین سوختگی برعهده دارد.

کابینت برای محافظت از اجزای داخلی تابلو اعلام حریق

برد اصلی مدار که شامل تمامی اتصالات سیم کشی، منبع تغذیه، اجزای اولیه و ریزپردازنده پنل است.

پنل اعلام حریق متعارف

پنل اعلام حریق متعارف از ساده ترین و قدیمی ترین انواع پنل تشخیص دهنده حریق در بازار است که هنوز هم ساختمان های تجاری و مسکونی زیادی وجود دارند که به این سیستم مجهز هستند. به طور کلی نحوه عملکرد این پنل به این صورت است که به کمک تجهیزات و دستگاه های اعلام حریقی که به آن متصل است، منطقه (زون) درگیر حریق را تشخیص داده و هشدار خطر را اعلام می کند.

پنل اعلام حریق متعارف وظایف خود را به کمک مجموعه ای از انواع دتکتور حرارتی، دودی، آژیرها، فلاشرها و شستی اعلام حریق انجام می دهد. معمولا پنل اعلام حریق متعارف را براساس تعداد زون دسته بندی می کنند که می تواند از 1 تا 48 زون به بازار عرضه شود. شما می توانید بسته به موقعیت مکانی و وسعت ساختمان موردنظر، هر کدام از انواع پنل اعلام حریق متعارف را که تعداد زون متناسبی با این شرایط دارد تهیه کنید.

بسته به تعداد زون و بزرگی محیط، تعداد اجزای پنل اعلام حریق متعارف نیز بیشتر می شوند. از مهم ترین موارد مصرف و کاربردهای پنل اعلام حریق متعارف می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاربرد در ساختمان های کوچک که تردد و رفت و آمد در آن ها کم است.

کاربرد در محیط هایی که تعداد جمعیت در آن ها کم باشد.

کاربرد در هر محیطی به جز ساختمان ها و مجتمع های بسیار بزرگ و شلوغ (مراکز تجاری بزرگ، فروشگاه های زنجیره ای، سالن فرودگاه، هتل ها، بیمارستان ها و…)

کاربرد در محیط های غیرصنعتی

اینترفیس اعلام حریق چیست؟

سیستم اعلام آتش و حریق سیستمی است که به دود و آتش و گرما حساس بوده و در صورت تشخیص هر کدام از آن ها شروع به آلارم دادن و هشدار دادن خواهد کرد. سیستم اعلام حریق از اجزا و قسمت های مختلفی تشکیل شده است. یکی از مهم ترین قسمت های این سیستم اینترفیس نام دارد. به طور کلی می توان گفت اینترفیس تجهیزات جانبی که مرتبط با آتش و اطفاء آن هستند را به هم مرتبط می کند. ارتباط بین این تجهیزات باعث می شود پیام ها و دستورات بین شبکه پنل و سیستم مدیریتی ساختمان انتقال پیدا کند.

 به عبارت دیگر اینترفیس می تواند سیستم اعلام حریق را با سیستم مدیریت ساختمان ادغام کند تا در مواقع خطر همه اجزای ساختمان در امان بمانند. اینترفیس ها انواع و کارکرد های مختلف دارند. اینترفیس ورودی که می تواند حریق را تشخیص داده و آن را به مرکز کنترل اعلام کند. اینترفیس خروجی موظف است در هنگام وقوع آتش سوزی تجهیزات جانبی ساختمان مانند آسانسور و یا سیستم تهویه ساختمان را قطع کند. اینترفیس ورودی/ خروجی که هم می تواند آتش را تشخیص داده و هم می تواند به پنل مرکزی اعلام حریق کند. به طور همزمان می تواند اسپرینکلر ها را نیز فعال کند.

نحوه کار با پنل اعلام حریق

به طور کلی پنل اعلام حریق شامل دکمه ها و اتصالات زیادی است که هر کدام وظیفه و کار خاصی را انجام می دهند. دکمه reset بر روی پنل به معنای پاک کردن حافظه دستگاه و شروع دوبار ه آن است. کلید evacuate برای تست و امتحان کردن دستگاه مورد استفاده قرار می گیرد. کلید silente alarm sounder بیزر را در هنگام بروز خطا خاموش می کند. بر روی بدنه پنل اعلام حریق چراغ های ال ای دی زیادی وجود دارد که هر کدام از آن ها نشانه خاصی هستند. مثلا ال ای دی سبز به معنای روشن بودن دستگاه می باشد. ای ای دی قرمز نشان دهنده بروز خطر و یا آتش سوزی است. ال ای دی زرد نیز نشانه بروز خطا در دستگاه است. شرکت های تولید کننده پنل های اعلام حریق متفاوت هستند و ممکن است در برخی از جزئیات با هم فرق داشته باشند. برای استفاده درست از هر پنلی که نصب کرده اید، بهتر است دفترچه راهنما را مطالعه کنید.

پنل اعلام حریق زیتکس

پنل اعلام حریق زیتکس توسط شرکت زیتکس تولید شده است. این پنل دارای دو نوع پنل اعلام حریق متعارف زیتکس و پنل اعلام حریق آدرس پذیر زیتکس می باشد. پنل اعلام حریق زیتکس دارای استاندارد ملی، استاندارد اروپا و گواهینامه مدیریت کیفیت می باشد. این دستگاه همچنین دارای ضمانت نامه دو ساله و 20 سال خدمات پس از فروش است. پنل اعلام حریق زیتکس را می توان در تمامی مکان ها اعم از ساختمان های مسکونی و تجاری، ادارات، مدارس و غیره نصب کرد. این پنل نیاز به برق شهری داشته اما در صورت قطع شدن برق توسط دو عدد باتری 12 ولت 7.5 آمپری که دارد از مدار خارج نمی شود. انواع مدل های این پنل دارای 2،4، 6، 8، 10، 12، 14 و 16 زون است. پنل اعلام حریق زیتکس از با کیفیت ترین پنل ها در بازار بوده و شرکت تولید کننده آن بهترین خدمات پس از فروش را به مشتریان خود ارائه می دهد.

نکات خرید کنترل پنل اعلام حریق

در هنگام خرید پنل اعلام حریق بهتر است برخی نکات را به یاد داشته باشید. اولین و مهمترین نکته شرکت تولید کننده پنل اعلام حریق است. بهتر است در مورد برند مورد نظرتان تحقیق کنید تا بهترین محصول را خریداری کنید. بهترین پنل ها توسط بهترین و تخصصی ترین تیم ها تولید می شوند و در نتیجه عملکرد بهتری را خواهند داشت. این که در یک واحد آپارتمان و یا یک منزل مسکونی چند عدد از این پنل های کنترل باید نصب شود، همگی بستگی به تشخیص و نظر کارشناسان دارد. بهتر است برای نصب این پنل ها از نصاب ها و کارشناسانی که شرکت مربوطه به شما معرفی می کند، کمک بگیرید. در هنگام انتخاب و خرید پنل اعلام حریق باید به گواهینامه استاندارد کالا، گواهینامه ISO و تاییدیه از سازمان آتش نشانی توجه کنید.

قیمت پنل اعلام حریق

همانطور که مطلع هستید، تابلو یا پنل اعلام حریق در بازار داخلی در مدل ها و برندهای مختلفی عرضه می شود. از این رو نمی توان برای این محصولات قیمت واحد و مشخصی تعیین کرد. سازمان آتش نشانی در خصوص قیمت پنل اعلام حریق در بازار، فاکتورهای خاصی را در نظر می گیرد. از این رو، شرکت های عرضه کننده بایستی براساس این فاکتورها اقدام به قیمت گذاری محصولات خود کنند. هر گونه تخطی از این قوانین و افزایش قیمت محصولات بیش از حد مجاز، قطعا پیگرد قانونی خواهد داشت. اما از جمله عوامل موثر بر قیمت پنل اعلام حریق می توان به موارد زیر اشاره کرد:

نوع پنل اعلام حریق که می تواند در دو مدل متعارف و آدرس پذیر به بازار عرضه شود. قطعا از آن جایی که این محصولات طراحی منحصر به فردی دارند، قابلیت ها و امکانات متفاوتی را در اختیار کاربران قرار می دهند. از این رو طبیعی است که قیمت در نظر گرفته شده برای آن ها نیز متفاوت باشد.

برند تولیدکننده پنل اعلام حریق. شرکت های متعددی وجود دارند که به صورت تخصصی و حرفه ای در حوزه طراحی و تولید انواع پنل اعلام حریق فعالیت می کنند. هر کدام از این برندها نیز محصولات را با شرایط خاصی در اختیار متقاضیان قرار می دهند. بنابراین کالاهای عرضه شده از نظر قیمت شرایط متفاوتی دارند.

استانداردهای موجود در پنل اعلام حریق و کیفیت قطعات و متریال استفاده شده در ساخت آن

طول عمر و میزان دوام، استحکام و مقاومت پنل در شرایط دمایی سخت

خرید مرکز کنترل حریق دزلی

برای خرید انواع تجهیزات آتش نشانی اعلام حریق و از جمله مرکز کنترل حریق دزلی، می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید:

۰۲۱-۴۰۶۶۲۴۸۲              ۰۲۱-۴۰۶۶۴۴۱۸

۰۹۱۹۸۵۸۲۴۸۴               ۰۹۱۹۰۹۰۰۹۱۴

ایمیل info@arsinfire.ir 

نمایش بیشتر

دیدگاه و سوال ارزشمند خود را در کادر ذیل وارد کنید

برای ارسال نظر باید وارد شوید

ورود / ثبت نام