دتکتور حرارتی 9 ولت موضعی برند دزلی
- دسته بندی: دتکتور حرارتی
- 4965
- دسته بندی : دتکتور حرارتی
- برند / مارک : دزلی - DEZLI

برای دریافت قیمت تماس بگیرید یا شماره موبایل خود را وارد کنید
محصولات مشابه
دتکتور حرارتی 9 ولت موضعی دزلی محصولی از برند دزلی DEZLI بوده و از تکنولوژی بالایی برخوردار است. این نوع دتکتور حرارتی موضعی همانند سایز دتکتورهای حرارتی است؛ با این تفاوت که برای استفاده از آن احتیاجی به سیم کشی نیست. چرا که بی نیاز از پنل مرکزی و سایر تجهیزات بوده و به تنهایی می تواند کشف و اعلام حریق کند. نصب آن در محل مورد نظر به صورت موضعی است. در داخل آن از یک آژیر داخلی به منظور وقع حریق استفاده شده است. در ادامه راجع به مشخصات آن صحبت می کنیم.
مشخصات
به این دتکتور موضعی که به آن اعلام حریق موضعی نیز گفته می شود، با استفاده از یک باتری 9 ولتی کار می کند. عمر مفید این باتری نیز در حدود یک سال است. تمام آشکارسازهای حرارتی موضعی از نوع ثابت هستند؛ یعنی وقتی دمای محیط به یک مقدار ثابت می رسد، فعال شده و هشدار می دهند. جنس آن ABS بوده، وزن خالص 150 گرم دارد و در کشور ایران تولید می شود. قابلیت نصب آسانی دارد و نوعی اعلام حریق مستقل محسوب می شود.
کاربرد دتکتور حرارتی افزایشی
دتکتورهای افزایشی به میزان افزایش دما حساس هستند و در صورت بالا رفتن دما از حد تعیین شده، اعلام حریق فعال می شود. در این نوع دتکتورها عامل زمان و دما جز مهم ترین فاکتورها هستند. این مدل با تغییرات نرمال درجه حرارت در دقیقه سازگار هستند اما می توانند تغییرات غیر نرمال را اعلام کنند. دتکتور افزایشی دو حسگر دما ترمیستوری و ترموکوپلی دارد که یکی از آن ها در محفظه بسته قرار می گیرد و تحت تاثیر محیط نیست اما سنسور دیگر در ارتباط با هوای بیرون قرار می گیرد و زمانی که افزایش دما اتفاق می افتد، در کوتاه ترین زمان ممکن فعال می شود. در واقع افزایش دما باعث تحریک حسگر بیرونی و بهم خوردن توازن بین دو حسگر می شود و در نتیجه دتکتور حرارتی فعال می شود.
این دتکتور نسبت به دتکتورهای حرارتی ثابت، حساسیت بیشتری دارند و در اکثر مکان ها مورد استفاده قرار می گیرند. دتکتورهای حرارتی افزایشی برای محیط هایی که تغییرات دمایی سریعی دارند، مناسب نیستند. این دتکتور بیشتر برای محیط هایی کاربرد دارد که ضمن ثبات در اندازه معمولی، احتمال رخ دادن آتش با سرعت بالا در آن جا زیاد باشد. مکان هایی مانند آشپزخانه و یا سیلو گزینه مناسبی برای نصب دتکتور حرارتی افزایشی هستند.
مکان های مورد استفاده
از این دتکتور موضعی حرارتی 9 ولتی در فضاهایی مثل آشپزخانه، اتاق تأسیسات، پارکینگ، موتورخانه، ساختمان های یک طبقه و کارگاه های کوچک استفاده می شود و فقط در مکان های کوچک کاربرد دارد. در صورتی هم که در مکان های بزرگ نصب شود، به صورت یک سیستم جانبی به همراه سیستم های پیشرفته هوشمند و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی می توان گفت که هیچ وقت در یک سیستمی که صرفا اعلام حریق است کاربرد ندارد.
محل نصب دتکتور حرارتی
معمولا دتکتورها را در محل هایی که ریسک آتش سوزی در آن بالا است مانند آشپزخانه نصب می کنند. برای چنین مکان هایی روی سقف دایره ای به اندازه 5.3 متر در نظر می گیرند. اما مکان هایی که در آن ریسک آتش سوزی کمتر است، دایره ای به شعاع 6.5 متر در نظر می گیرند. فاصله دو دتکتور حرارتی باید 7.5 الی 10.6 متر بر حسب مکان های مختلف و آرایش نصب باشد. چنان چه سقف و کف کاذب، ارتفاعی بیشتر از 80 سانتی متر باشند، نیاز به دتکتور خواهند داشت. اگر ارتفاع گچ بری سقف بیشتر از 50 سانتی متر باشد، لازم است برای فضا دتکتور مجزا در نظر گرفته شود برای انبارهایی که در پارکینگ به صورت ردیفی باشد، باید در فاصله 50 سانتی متری از انبار و در فاصله 8 متری از یک دیگر، دتکتورها نصب شوند. اما اگر انبارها به صورت مجموعه ای بودند، یک دتکتور در مسیر ورودی کافی است. اگر هم انبار در واحد مسکونی قرار گرفته باشد باید یک دکتور حرارتی برای آن در نظر گرفت.
دتکتور حرارتی آدرس پذیر
این دتکتورها نسبت به افزایش دما حساس هستند و در دو نوع ثابت و متغیر به فروش می رسند. دتکتورهای نوع ثابت برای حرارت های مشخص، ثابت می شوند و زمانی فعال می شوند که حرارت محیط به آن مقدار برسد و آن دما مشخص باعث تحریک دتکتور می شود. این دتکتور بیشتر در مکان هایی استفاده می شود که تغییرات ناگهانی دما به وجود می آید. دتکتورهای حرارتی نوع متغیر هم برای عملکرد آن ها یک بازه حرارتی تعریف می شود و زمانی که روند افزایش درجه حرارت هوای محدوده دتکتور با روند قابل قبول دستگاه متناسب نباشد، این دستگاه فعال می شود.
دتکتور موضعی
دتکتور موضعی که به آن SFD می گویند، دستگاهی است که آژیر داخلی دارد و می تواند بدون کنترل پنل اعلام حریق عمل کند. در واقع این دتکتور حرارتی خود دارای آژیر و کنترل پنل تخصصی است و به تنهایی می تواند به تشخیص، فرمان و هشدار بپردازد. برای این که هشدار سریع تر صورت گیرد، بهتر است در هر اتاق و یا سالن یک عدد دتکتور موضعی نصب شود. دتکتورهای موضعی در انواع دودی و حرارتی وگازی به فروش می رسند.
دتکتورهای موضعی دودی، دود را تشخیص می دهند و به صورت مستقل و بدون نیاز به پنل عمل می کنند و دارای آژیر داخلی هستند. اما دتکتور موضعی حرارتی طرحی منحصر به فرد دارد و مانند سایر دتکتورهای حرارتی عمل می کند. تنها تفاوت این نوع دتکتور این است که به صورت مستقل عمل می کند و نیازی به کنترل پنل اعلام حریق ندارد. دتکتور موضعی گازی هم با تشخیص دادن انواع گازها در محیط و بدون نیاز به کنترل پنل، آژیر اعلام حریق را به صدا در می آورد.
دتکتور ترکیبی
دسته ای از دتکتورها در بازار موجود هستند که به آن ها دتکتور ترکیبی می گویند. این دتکتورها در دو نوع متعارف و آدرس پذیر وجود دارند و از نظر نوع سنسور به دو دسته دتکتور ترکیبی از نوع دودی و حرارتی و دتکتور ترکیبی کربن مونواکسید و حرارت تقسیم می شوند.
ردیاب های ترکیبی برای حس دود، با استفاده از گرما یا CO طراحی شده است و با مقایسه میزان ورودی حسگرها قبل از تصمیم گیری در مورد این که منبع ورودی حریق واقعی یا کاذب باشد، به کاهش هشدارهای دروغین کمک خواهد کرد.
این مدل از دتکتورها در تشخیص آتش های بدون دود یا کم دود و همچنین تشخیص آتش با دود شدید کمک زیادی می کند. به گونه ای که هم از طریق دتکتور دودی و هم دتکتور حرارتی قادر به ایجاد هشدار در دو موقعیت رخ داد دود و حرارت ناشی از آتش خواهد شد. در نتیجه برای مکان هایی همچون اتاق خواب هتل ها، بیمارستان و راه های خروجی اضطراری آن، بایگانی و کتابخانه، مقابل درب انباری، آشپزخانه های متصل به سالن و همچنین مکان هایی که احتمال وقوع حریق دودزا و حرارت زا زیاد است، این دتکتور گزینه مناسبی است. اما استفاده از دتکتور ترکیبی برای محیط های صنعتی به هیچ عنوان توصیه نمی شود و بهتر است از هر دو نوع دتکتورهای دودی و حرارتی به صورت جداگانه در این مکان ها استفاده شود.
تفاوت دتکتور دودی و حرارتی
دتکتورهای دودی با تشخیص دود می توانند آتش سوزی را تشخیص دهند و آن را به سیستم کنترل پنل اعلام حریق اطلاع دهند و شرایط را برای انجام اقدامات اطفا حریق آماده کنند. دتکتورهای دودی به سه دسته دتکتورهای دودی فتوالکتریک، یونیزاسیون و اشعه ای تقسیم می شوند.
برخلاف دتکتورهای دودی، دتکتورهای حرارتی نمی توانند به راحتی وقوع آتش سوزی را تشخیص دهند. این دتکتورها به تغییرات دما حساس هستند و با افزایش ناگهانی آن، فعال می شوند. از این دتکتورها بیشتر در مکان هایی استفاده می کنند که همیشه دمای ثابت دارند مانند اتاق های کوچک و آشپزخانه ها. از این دتکتور نباید در محیط هایی که دائما در حال نوسان دما است استفاده کرد.
اندیکاتور ولتی
از اندیکاتورهای ولتی برای تشخیص سریع تر و دقیق تر مکان هایی که دچار حریق می شوند، استفاده می شود. چراغ های اعلام حریق به صورت مستقیم به دتکتور وصل می شوند و زمانی که دتکتور حریق را تشخیص می دهد، چراغ ریموت اندیکاتور روشن می شود. در ادامه دتکتور به پنل اعلام حریق اطلاع می دهد که حریق صورت گرفته و پنل هم دستور را به آژیر می دهد.
معمولا از چراغ سر در سیستم های اعلام حریق متعارف استفاده می کنند. دلیل این موضوع هم این است که نحوه همبندی سیستم متعارف به صورت زون است. زمانی که حریق صورت می گیرد آدرس زونی که به حریق دچار شده را به کاربر اطلاع می دهد که البته این آدرس دقیق نیست. برای این که آدرس دقیق تری به کاربر اطلاع دهد، می توان از چراغ سر درب در بالای درب ها در این نوع از سیستم ها استفاده کرد.
قیمت دتکتور حرارتی
دتکتورهای حرارتی در انواع برندهای مختلف ایرانی و خارجی با قیمت های متفاوت ارائه می شوند. علاوه بر آن قیمت دتکتورهای حرارتی افزایشی و ثابت در یک برند هم می تواند متفاوت باشد. قیمت نهایی این سیستم مانند سایر تجهیزات سیستم اعلام و اطفا حریق به عوامل مختلفی همچون جنس مواد تشکیل دهنده، برند و کشور سازنده، داشتن یا نداشتن تاییدیه از سوی سازمان های آتش نشانی، داشتن با نداشتن تاییدیه های جهانی بستگی دارد.
خرید دتکتور حرارتی
دتکتورهای حرارتی یکی از انواع سیستم های آشکارساز و اعلام حریق هستند که می توانند در کمترین زمان ممکن آتش سوزی را با استفاده از یک حسگر یا سنسور حساس به دما تشخیص دهند. این سیستم دارای آلارم است و وقوع حریق را به کنترل پنل سیستم اعلام حریق اطلاع می دهد. دتکتورهای حرارتی انواع مختلفی دارند و هر کدام از آن ها با روش خاص خود عمل می کنند. هنگام خرید دتکتور حرارتی باید به نوع آن ها که ممکن است دتکتور حرارتی افزایشی، هوشمند، آدرس پذیر، ترکیبی و یا غیره باشد توجه کنید و ببینید کدام یک از آن ها بنا بر ویژگی و کارایی خاص خود برای مکان مورد نظر شما مناسب تر است شما می توانید برای خرید انواع دتکتورهای حرارتی به دسته بندی محصولات آژمان مراجعه کنید و برای اطلاع دقیق از قیمت آن ها با کارشناسان سایت تماس بگیرید.
برای خرید انواع تجهیزات آتش نشانی اعلام حریق و از جمله دتکتور حرارتی 9 ولت دزلی، می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید:
۰۲۱-۴۰۶۶۲۴۸۲ ۰۲۱-۴۰۶۶۴۴۱۸
۰۹۱۹۸۵۸۲۴۸۴ ۰۹۱۹۰۹۰۰۹۱۴
ایمیل: info@arsinfire.ir
نمایش بیشتر